Vergaderarrangementen


Voor 2018 zijn de prijzen voor de vergaderarrangementen flink gedaald.

Wij verzorgen uw 8 uurs vergadering inclusief zaal, koffie, frisdrank, heerlijke lunch en apparatuur in de zaal voor € 26,50 per persoon.

Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest!

Vergaderzaal Volksabdij (De Kapel)Voor zakelijke vraagstukken, bijeenkomsten, vergaderingen of teambuilding, is de omgeving waar dat gebeurt van groot belang. De Volksabdij, centraal gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen en Zeeland, biedt u die omgeving. Omgeven door het bosrijke gebied van Ossendrecht en onderdeel van het Grenspark en de Brabantse Wal.

Onze gastvrije en flexibele medewerkers denken graag mee om uwbijeenkomst tot een succes te maken. Uiteraard kan uw zakelijke bijeenkomst ook gekoppeld worden aan een verblijf met overnachting op een abdijkamer.

Al onze vergaderzalen kunnen voorzien worden van een opstelling en faciliteiten naar wens. In alle zalen is gratis draadloos wifi aanwezig. Onze zalen zijn ingericht voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen.


Onze vergaderarrangementen

Uw conferentie bij de Volksabdij
Voor uw zakelijke bijeenkomst kunt u gebruik maken van onze geheel verzorgde arrangementen. De vergaderarrangementen bevatten de zaalhuur, koffie en thee, tafelwater en afhankelijk van welk arrangement een lunch diner en overnachting. Uw arrangement kan uitgebreid worden met een 'break' of een actieve of ontspannende onderbreking.

Ook voor grotere evenementen, congressen of bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Dankzij onze vele vergaderzalen, ruimte en natuur en 200 gratis parkeerplaatsen zijn alle ingredienten aanwezig voor een geslaagd evenement.
Het is ook mogelijke los een zaal te huren voor een dagdeel. Neem gerust even contact op voor de tarieven.


Onze vergaderzalen


De Volksabdij beschikt over 8 unieke vergaderzalen. Allemaal met een eigen karakter.
We denken graag mee over een passende opstelling, faciliteiten en bijzonderheden.

Bekijk hier meer informatie over onze vergaderzalen


Nog op zoek naar coaching en training op maat?

K&M training-coaching

Training en coaching met gegarandeerd resultaat voor uw medewerkers, uw bedrijf of organisatie! 

K&M coaching en training VolksabdijWilt u dat uw medewerkers met minder inspanning van grotere meerwaarde zijn voor uw bedrijf? Wilt u een betere sfeer en een hogere tevredenheid op het werk?
De Transitie Training zorgt voor een blijvende groei van persoonlijke effectiviteit van uw medewerkers. 
Uit onderzoek is gebleken dat in 2015 82 procent van alle klanten die onze Transitie Training hebben gevolgd, vinden dat zij beter presteren op de werkvloer, meer voldoening halen uit hun werk, assertiever zijn geworden en beter in staat zijn keuzes te maken!
12 procent heeft zelf het initiatief genomen om te kiezen voor een andere werkgever! Conflicten zijn hiermee vermeden. Wat een winst voor iedereen! 

Kijk voor meer informatie op www.km-training-coaching.nl
Katja Koelemij en Maike Vermeulen ; 06 40255016 en 06 51245308


Aanbevolen locatie in de Meetings Top 500!

In de nieuwe editie van de Meetings Top 500, editie 2016, zijn we vermeld in de top 500 als aanbevolen locatie van de provincie Noord Brabant!

Meetings Top 500 editie 2016 Meetings Top 500 Volksabdij