Zalen


De vergaderzalen van de Volksabdij

Bekijk hieronder alle beschikbare groeps- en vergaderruimtes van de Volksabdij. Wanneer u op een foto klikt krijgt u een 3D virtual tour van de zaal te zien. Bij elke zaal staat uitvoerig het zalenplan beschreven. Uiteraard kunnen we faciliteiten en zaalopstelling ook voorzien aan de hand van uw wensen. Neem gerust even contact met ons op!


De Torenvalk

De TorenvalkDe Torenvalk is een vergader- groepsruimte met twee delen; een vergaderruimte en een aangrenzende break-out room. Zodoende is deze ruimte prima geschikt om uiteen te gaan in subgroepjes.
Zie hieronder de mogelijkehden voor de zaalopstelling.
Een scherm, beamer, free wifi en flipover is in deze zaal standaard aanwezig.

Zalenplan Torenvalk


De Nachtegaal

De NachtegaalDe Nachtegaal is onderdeel van de authentieke kapelzaal van de Volksabdij. Deze zaal ademt de sfeer en nostalgie uit van vroegere tijden. In combinatie met de kapelzaal is deze ruimte geschikt voor grotere bijeenkomsten met een plenaire opstelling tot 250 personen. Adiovisuele middelen zoals een groot scherm (4/3 meter) en beamer zijn aanwezig.
Zalenplan de Nachtegaal


De Kapel

De KapelDe Kapel is het tweede authentieke gedeelte van de gehele vroegere kapelzaal van de Volksabdij. De Kapel en de Nachtegaal zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook in één geheel voor grotere bijeenkomsten tot 250 gasten.  Dankzij de ruimtelijke indeling kan deze ruimte voor vele doeleinden gebruikt worden. Zie hieronder het zalenplan voor de Kapel.  De Kapel beschikt ook over draadloos wifi.

Zalenplan de Kapel


De Kapel & Nachtegaal

Transformatiedagen 065
De Kapel en de Nachtegaal kunnen samen gecombineerd worden tot onze grootste plenaire zaal met een capaciteit tot 250 personen. In deze sfeervolle en authentieke zaal is het mogelijk uw presentatie, seminar of workshop te organiseren. Graag bespreken we met u de gewenste opstelling van de zaal en de benodigde faciliteiten. Ook kan er in deze zaal een borrel of buffet georganiseerd worden.


Zalenplan de Kapel-Nachtegaal


De Meerkoet

De Waterhoen
De Meerkeot ligt samen met zaal De Snip apart gelegen naast ons restaurant en tegen de bosrand aan. Deze zaal is uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen tot 24 personen. Ook wordt deze zaal vaak gebruikt als subzaal. Een scherm, beamer, free wifi en flipover is in deze zaal standaard aanwezig.Zalenplan de Waterhoen


De Snip

De Snip
Vergaderzaal de Snip ligt naast zaal de Meerkoet en de Waterhoen aan de bosrand van de Volksabdij. Deze zaal beschikt over een één ovale tafel voor maximaal 10 personen. Perfet dus voor een vergadering of meeting met een klein gezelschap. Een scherm, beamer, free wifi en flipover is in deze zaal standaard aanwezig.


Zalenplan de Snip


De Uil

De Uil
De Uil is een sfeervolle groeps-vergaderzaal in het abdijgebouw. Voor kleinere bijeenkomst is deze zaal prima geschikt. Dankzij een eigen keuken (zonder kookstel) kan deze ruimte ook gebruikt worden voor groepsarrangementen. Een scherm, beamer, free wifi en flipover is in deze zaal standaard aanwezig.


Zalenplan Torenvalk