Feestzalen

Uw feest op een bijzondere locatie!

Ons restaurant beschikt over een aantal prachtige feestzalen.
Naar gelang uw wensen en onze mogelijkheden kunnen we een ruimte voor u reserveren.
Hieronder een overzicht van onze feestzalen en de capaciteit.


'De Serre'

Onze serre is aangebouwd in 2006. Deze stijlvolle, lichte maar vooral gezellige ruimte word gebruikt voor uw feestavond, besloten diner/buffet of bruiloft. .
Dankzij de grote glazen koepel en langs de gehele zijkant deuren en ramen heeft deze zaal een open en licht karakter. Wat helemaal uniek is aan deze zaal is dat er een ruim terras aan grenst; ideaal om uw feest naar buiten te 'verplaatsen' bij lekker weer!
In de nieuwbouw zijn historische elementen verwerk zoals glas in lood ramen. De zaal kan heel flexibel ingedeeld worden naar uw wensen en voldoet aan alle eisen: (dansvloer,  electrische aansluitingen DJ/band, gezellige bar).
De serre is geschikt voor feesten van 60-150 personen.


'De Pauw'

Zaal 'de Pauw' is de gerenoveerde originele eetzaal van de Volksabdij. Hier aten de broeders en leerlingen van het internaat destijds Een prachtige natuurstenen vloer, strak meubilair maar ook bijzondere historische onderdelen zoals oude glas in lood ramen en schilderijen . Momenteel is deze ruimte geheel naar uw wens in te delen. deze zaal is zeker geschikt voor buffetten en BBQ's dankzij een ruim ingebouwd buffetgedeelte.
Zaal de Pauw beschikt (naar gelang uw feestelijkheden) over een capaciteit van 60 - 100 personen.


'De Kievit'

Zaal de 'Kievit' is ons oude restaurant gedeelte. In deze gezellige ruimte is is er de mogelijkheit voor een private dinning, buffet, receptie of borrel.
Dankzij zijn flexibele formaat kunnen we deze zaal indelen naar uw wensen. Bij deze zaal is een eigen buitenterras aanwezig. Zaal de 'Kievit' beschikt (naar gelang uw feestelijkheden) over een capaciteit van 10 - 55 personen. In april 2016 is deze zaal geheel gerenoveerd en teruggebracht naar de originele en authentieke staat.


IMG_6144


'Kapelzaal'

Onze authentieke kapel uit 1936 kan worden gebruikt voor uw receptie, borrel of buffet.
Dankzij de unieke en sfeervolle uitstraling van deze ruimte word uw borrel of receptie een bijzondere aangelegenheid!
Door zijn ruimte, maar ook de mogelijkheid om de kapel in twee delen te splitsen kunt u er al van 25 tot 250 gasten gebruik van maken.
De zaal kan geheel naar uw wensen worden aangekleed en verzorgd.
Vraag gerust naar de mogelijkheden om uw feestelijke bijeenkomst in onze kapel te organiseren.  Indien u uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst in onze kapel organiseert zult u uw gasten zeker verrassen!