Ja ik wil

kapel trouwenIn de authentieke kapel van de abdij, ontstaan in de jaren 30 , is het mogelijk om zowel uw burgerlijke als kerkelijke huwelijk te laten voltrekken.

De kapel is door zijn intieme authentieke sfeer een ideale locatie om elkaar het ja woord te geven! De Gemeente Woensdrecht heeft de Volksabdij aangegewezen als buiten trouwlocatie.

Natuulijk kan de kapel ingedeeld en aangekleed worden naar uw eigen wensen. Wij denken graag  met u mee over een passende opstelling zodat er een sfeer wordt gecreëerd zoals u beiden als echtpaar dat wilt beleven op deze bijzondere dag.

 

 

Sinds juni 2016 is tevens mogelijk om bij ons in een bosrijk trouwprieel het ja woord aan elkaar te geven! Deze buiten trouw-locatie is geplaatst op een voor de Volksabdij unieke en historische plek.

Prieel 1

Hier ongeveer 80 jaar geleden was er al een altaar voor ceremonies aanwezig. We hebben de locatie weer teruggebracht naar de oorspronkelijke staat, waardoor het nu ook  mogelijk is,  om op deze romantische plek elkaar het ja woord te geven  Tussen het wuiven van de bomen met de zon strak aan de hemel is dit de plek om in het 'echt' te worden verbonden! Trouwen midden in de natuur wie droomt er niet van?