Arrangementen

Combineer overnachten, heerlijk dineren en de prachtige natuur!

We hebben enkele mooie arrangementen samengesteld die u de prachtige omgeving van de Volksabdij laat beleven. Uiteraard gecombineerd met sfeervol overnachten en een heerlijk diner...

Arrangement 'Liberation Route'

De Volksabdij te Ossendrecht was tijdens de Tweede Wereldoorlog een bijzondere locatie.
Er verbleven gewonden en zieken na het verwoestende bombardement in Rotterdam. Maar ook de broeders van Huijbergen, de Marechaussee, de Duitsers en zelfs onderduikers! Na de oorlog werd de abdij tijdelijk gebruikt om de kinderen van delinquenten op te vangen.  Zowel tijdens en na de oorlog was de Volksabdij een ‘plek voor velen’! Verblijf op deze unieke locatie, midden in een uitgestrekt bosgebied en natuurpoort van Brabant. Bekijk hier het gehele arrangement.

Arrangement 'Abdij'

Boek dit arrangement om al het lekkers van de Volksabdij te beleven! U overnacht in de abdij op een kamer naar keuze. We serveren een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant. U krijgt voor 1 dag fietsen te leen plus bijpassende route. Geniet van ons eigen 'Volksabdij Bier' en kaas, en bij vertrek krijgt u een cadeaupakket van ons bier mee naar huis! Boek hier online dit arrangement.
Bekijk hier meer informatie over dit arrangement.


'Brabantse Wal arrangement natuur'

Brabantse wal arrangement natuurAls u van wandelen houdt, lekker eten en rustig overnachten, boek dan ons 'Brabantse Wal arrangement natuur'!
U overnacht in een sfeervolle abdijkamer luxe, en dineert in restaurant 'De Blauwe Pauw'. U ontdekt in een 11 kilometer lange wandelroute de prachtige omgeving van de Brabantse Wal. Boek hier online rechtstreeks dit arrangement.
Bekijk hier meer informatie over dit arrangement.


'Grenspark arrangement'

Grenspark arrangement VolksabdijHet grensoverschrijdende natuurgebied 'De Zoom-Kalmthoutse heide' is een schatkamer van de natuur..!
De Volksabdij is toegangspoort van dit nationale park. Reserveer het Grenspark arrangement, en combineer overnachten, dineren en het ontdekken van dit schitterende natuurgebied. Boek hier online direct dit arrangement.
Bekijk hier meer informatie over dit arrangement.


Online een arrangement boeken

Via onderstaande link kunt u rechstreeks online alle arrangementen zien en de beschikbaarheid checken. De prijzen die vermeld staan bij 2-persoonskamers zijn voor 2 personen.
U ziet direct de beschikbaarheid en bijbehorende prijs. Uiteraard kunt u ook telefonisch een arrangement reserveren op: +31(0)164-672546 of via een mail.

Online reserveren kan hier.

Reserveer uw hotelkamer