Groepsruimtes

Onze groepsruimtes

De Volksabdij beschikt over een gevarieerd aanbod in groepsruimtes. De ruimtes kunnen worden voorzien van uw gewenste opstelling en eventuele faciliteiten zoals een beamer of flipover. De meeste ruimtes hebben een aangrenzende huiskamer, waar u met de groep gezellig koffie kunt drinken of een borrel. Bij de groepsarrangementen zit de huur van een ruimte inbegrepen, en verzorgen we faciliteiten om de koffie of thee in de ruimte te voorzien. Ook lunt u bij ons drank afnemen die in de groepsruimte geschonken kan worden.  'De Nachtegaal'

De 'Nachtegaal' is een groepsruimte in het abdijgebouw, een gedeelte van de vroegere kapel. Deze zaal heeft een authentieke en sfeervolle uitstraling die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. De zaal is voorzien van een aangrenzende huiskamer. De Nachtegaal is geschikt voor groepen van 8 - 50 personen. Voor grotere groepen kan ook de aangrenzende zaal 'Kapel' worden gebruikt. Beide ruimtes zijn door een geluidsdichte wande gescheiden van elkaar maar ook in zijn geheel bruikbaar.

Zaal de Nachtegaal


'De Uil'

De Uil is een kleine en gezellige groepsruimte tot maximaal 10 personen. U heeft in deze zaal een prachtig uitzicht op de bossen en het ven. De zaal is voorzien van een grote abdijtafel uit de jaren '30. Ook is er een keukentje aanwezig waar u o.a. koffie en thee kunt zetten en zitkussens om in te relaxen.

Groepsruimte de Uil


'De Torenvalk'

De Torenvalk is een sfeervolle groepsruimte van 2 - 20 personen. Er is een gezellige huiskamer met keuken en een  afgescheiden trainingsruimte.

'De Meerkoet'

Zaal 'de Meerkoet' ligt apart gelegen in gebouw 'Moseven'. Deze zaal ligt tegen de bosrand, en vanauit de zaal loopt u rechtstreeks de natuur in. Ook zaal de Meerkoet beschikt over een keukentje waar u de koffie en thee kunt verzorgen