Kamertypes

Receptie VolksabdijDe Volksabdij beschikt over diverse soorten hotelkamers. Van basic abdijkamers met gedeelde sanitaire voorzieningen tot de superior kamers  uitgerust met alle moderne faciliteiten. Bekijk hieronder de verschillen in kamers, en kies de overnachting op de Volksabdij zoals u dat wenst! Alle kamers van de Volksabdij zijn voorzien van gratis en draadloos wifi. Bij al onze prijzen is ontbijt apart te boeken. Wanneer u rechtstreeks oniline boekt ziet u de actuele prijs.


Superior room 'Rubia'

Rubia kamerDe 'Rubia' is een romantische kamer, met warme kleuren en inrichting zoals Toscaans rood. De kamer is voorzien van moderne faciliteiten zoals een Nespresso machine, grote flatscreen televisie, Ipod-dock, draadloos wifi en een ruime badkamer. Dankzij een ingebouwde haard (niet werkend) en oude balken, wordt een authentieke abdijkamer gecombineerd met een sfeervolle inrichting. De oppervlakte van de kamer is 45 vierkante meter.

 


Superior room 'Violetta'

Violetta kamerNaast de 'Rubia' kamer is de 'Violetta' kamer gebouwd. Ook een zeer ruime kamer van meer dan 50 vierkante meter. De kamer heeft een sfeervolle schouw met electrische open haard en zitje, en een ruimte badkamer. De kamer is wat 
zakelijker ingericht, en dan ook prima geschikt voor zakenreizigers die op doorreis zijn en in de 'Violetta' kamer nog wat willen werken. Uiteraard is de kamer uitgerust met faciliteiten zoals een Nespresso machine,  flatscreen tv, Ipod-dock en draadloos wifi.
 


Luxe kamer (2-persoons)

2-persoonskamer luxe Volksabdij De kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, badkamer met douche, toilet en föhn. Ook is de kamer voorzien van flatscreen tv met HD tv, en kunt u zelf een vers kopje koffie, thee of cappuccino zetten op uw kamer. Bij het boeken van deze kamer zit een uitgebreid ontbijt inbegrepen. Deze kamers hebben een prachtig uitzicht over het bos en ven. Heeft u een Bongo bon 'heerlijk logeren' dan overnacht u op dit kamertype.  Gratis wifi aanwezig.
 


Comfort kamer (2 -persoons)

2-persoonskamer comfort VolksabdijOnze comfort kamers zijn allemaal voorzien van een 1 of 2-persoons bed (los). Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een bureau met stoel. Uw kamer heeft een prachtig uitzicht op het bos en ven of het binnenplein. Er zijn faciliteiten voor koffie en thee op de kamer aanwezig.Bij de kamerprijs zit een  ontbijt  inbegrepen. Heeft u een Bongo 'pittoresk logeren'  dan overnacht u op een comfort kamer. Deze kamers hebben geen televisie; wel draadloos en gratis wifi.
 

Comfort kamer (1-persoon)

1-persoons kamer comfortDe 1-perssonskamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een bureau met stoel. Uw kamer heeft een prachtig uitzicht op het bos en ven of het binnenplein. Er zijn faciliteiten voor koffie en thee op de kamer aanwezig.Bij de kamerprijs zit een  ontbijt  inbegrepen
Deze kamers hebben geen televisie; wel draadloos en gratis wifi
 


Basic kamer (2-persoons)

2-persoonskamer basic VolksabdijDe basic kamers zijn de kamers waar u nog echt het verblijf in een abdij ervaart! De kamers zijn voorzien van een 2-persoons bed (los). Ook hebben alle kamers een eigen bureau met stoel. De kamers hebben geen eigen badkamer (wel een wastafel en handdoeken), de afgesloten douches- en toiletruimtes bevinden zich op de gang. Bij de prijs van uw kamers zit een ontbijt inbegrepen. Gratis wifi aanwezig. Wanneer u een Kruidvat voucher bezit (of via Dirk / vakantieveilingen) heeft u recht op een basic kamer (excl. ontbijt) UIteraard is een upgrade mogelijk.
 

Basic kamer (1-persoon)

1-persoonskamer basicDe basic kamers zijn de kamers waar u nog echt het verblijf in een abdij ervaart! De kamers zijn voorzien van een 1-persoons bed (los). Ook hebben alle kamers een eigen bureau met stoel. De kamers hebben geen eigen badkamer (wel een wastafel en handdoeken), de afgesloten douches- en toiletruimtes bevinden zich op de gang. Bij de prijs van uw kamers zit een ontbijt inbegrepen. Gratis wifi aanwezig.
 


Meer foto's

Voor meer foto's van onze verschillende kamertypes, neem gerust een kijkje in het fotoalbum.

Reserveer uw hotelkamer