Bruiloft

Jullie mooiste dag in een bijzonder natuurlijke omgeving!

De meest speciale dag van uw leven moet er natuurlijk precies uitzien zoals u dat wilt. De Volksabdij en restaurant De Blauwe Pauw kan voor uw huwelijk de perfecte locatie zijn.

Dé ideale locatie om uw huwelijksvoltrekking, diner, feestavond en overnachting te combineren tot een spetterende en sfeervolle huwelijksdag! Bekijk hier de digitale folder of neems eens een kijkje in ons fotoalbum van bruidsparen die hun huwelijksdag bij ons gevierd hebben.


Trouwen in de kapel van de Volksabdij of buiten!

Trouwlocatie gemeente WoensdrechtIn onze authentieke kapel in het abdijgebouw is het mogelijk zowel uw burgerlijke als kerkelijke huwelijk te laten voltrekken. De kapel is door zijn intieme sfeer een ideale vervanging voor het gemeentehuis of kerk. Wij zijn in de Gemeente Woensdrecht goedgekeurd als externe locatie. De kapel kan ingedeeld en versierd worden naar uw eigen wensen. We denken graag mee over een passende opstelling, zodat de sfeer gecreeerd wordt zoals jullie dat willen.

Sandra en Raymond

 

 

 

Sinds juni 2016 is het ook mogelijk om bij ons in een bosrijke trouwprieel het ja-woord te geven! Deze buiten trouw-locatie is geplaatst op een, voor de Volksabdij, uniek en historisch plekje. Hier stond vroeger, zo'n 80 jaar geleden, ook een altaar voor ceremonies buiten. We hebben de locatie weer teruggebracht naar de oorspronkelijke staat en er een houten prieel weg gezet.
Tussen het wuiven van de bomen is dit een super romantisch plekje om in het 'echt' te worden verbonden!


Toast op jullie kersverse huwelijk

Rob en Marisca

 

Aansluitend kunnen we u ontvangen in onze prachtige serre van het restaurant De Blauwe Pauw.
Daar kan getoast worden op uw versbeklonken huwelijk met een glas bubbels. Tevens kan dan de bruidstaart worden aangesneden. Bij goed weer kan dat uiteraard ook heerlijk op ons terras! De bruidstaart kan door jullie zelf verzorgd worden of door ons.


Diner, barbecue of buffet

Lazy Sunday Buffet 3-11 038

 

Na de toast kan er heerlijk gedineerd worden. Uiteraard serveren we diverse menu’s die we graag samen met jullie samenstellen. Ook is een uitgebreid buffet mogelijk of een ongedwongen en informele BBQ op het terras!

Bekijk hier de mogelijkheden voor diner


Spetterende feestavond

Sabrina en Bastian

In de avond kunt u met uw gasten feesten in de serre. We hebben diverse compleet verzorgde feestarrangementen. Uiteraard is het mogelijk om een DJ of livemuziek te boeken. In de serre ligt een ingebouwde dansvloer. De aankleding en versiering kunt u zelf verzorgen of laten doen. Onderstaande arrangementen zijn voorbeelden; natuurlijk kan ook de feestavond helemaal afgestemd worden op jullie wensen!

Bekijk hier onze feestarrangementen


Overnachten

Wat is er nu leuker en makkelijker om na afloop met uw vrienden of familie te overnachten op één van onze abdijkamers! Zowieso krijgt u als bruidspaar van ons een kamer aangeboden. De daaropvolgende ochtend kunt u genieten van een ontbijt en de dag nog eens rustig napraten. De tarieven van de kamers zijn erg scherp.

Bekijk hier meer informatie voor overnachtenKortom; we hebben alle ingrediënten in huis voor een fantastische dag. We denken graag mee voor een invulling zoals jullie dat wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dan ook zeker dat we er aan kunnen meewerken jullie belangrijke dag tot een onvergetelijk moment te maken!


Capaciteit feestzalen


Het eerste cadeau voor jullie bruiloft krijg je van ons!

VoucherboekjeWanneer jullie besluiten jullie bruiloft te vieren bij ons, hebben we alvast een mooi cadeau voor jullie! In samenwerking met een aantal lokale ondernemers hebben we een speciaal voucherboekje gemaakt. Daarin bieden o.a. een DJ, bruidsmode, bakker, bloemist en stylingbureau allerlei mooie aanbiedingen! Zo krijg je bijvoorbeeld gratis verzorgingsproducten bij een visagiste, een gratis dvd bij een fotograaf en mooie korting op het trouwkostuum!


Referenties

 Met onderstaande personen werken we al lange tijd samen, en kunnen we van harte aanbevelen om ieder in zijn of haar profesionaliteit hun steentje bij te dragen aan jullie mooie dag!

Bruidsfotografie

RUDY JANSEN BRUIDSFOTOGRAFIE
Bruidsfotografie maar net even anders, ongedwongen, creatief, trendy en spontaan. 
Bijzondere trouwfoto's, spontaan, hip en fris. 
Maar wel in jouw stijl.
De Bruidsfotografie van Rudy Jansen staat voor iets bijzonders, waarbij ook details niet gemist worden.
RJ fotografie

STUDIO MARISKA
Een fotografe die met u meedenkt en zich aanpast aan uw wensen.
Al uw foto's digitaal op dvd en verzorging van uw trouwalbum. Ook de combinatie fotografie en videografie is mogelijk!
Studio Mariska

Muziek/DJ

Styling & decoratie

Voor de aankleding en inrichting van bijvoorbeeld de kapel, feestzaal en diverse tafeldecoratie adviseren we Mattie Oerlemans; MattieO styling
Klik hier voor haar website

Weddingplanner & Ceremoniemeester