Feesten

Samen met u maken we er een prachtig feest van!

Restaurant de Blauwe Pauw is sfeervol en gezellig. Wat u ook wilt vieren, een 25-jarig huwelijksfeest, een verjaardag of een jubileum – u kunt er heerlijk eten en een intiem of juist heel uitbundig feest geven in één van onze vier feestzalen. Samen met u maken we uw feest onvergetelijk. Bekijk hieronder afzonderlijk alle buffetten, diners en arrangementen die mogelijk zijn in ons restaurant! Uiteraard kan alles aangepast worden naar eigen wens..  het is tenslotte úw feest!


'Buffet van de Chef' € 25,00 p.p.

Uniek in de regio: koud, warm en dessertbuffet + BBQ!

Het buffet van de chef is een 4-gangen buffet bestaande uit soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Het buffet is altijd wisselend en wordt door onze chef samengesteld met verse producten.
Onze chef grillt in de zaal ter plekke de vis- en vleesgerechten!
Dus laat u verrassen, en reserveer het ‘buffet van de chef’ (vanaf 12 personen te reserveren)

Bekijk hier het buffet van de chef


Koude & warme buffetten en lunchbuffet

Een buffet geeft altijd een ongedwongen en vrij gevoel tijdens de maaltijd. Ideaal als u uw familie, vrienden of collega’s een uitgebreide keuze wilt bieden. Onze koude en warme buffetten kunnen los, maar ook tesamen worden gekozen. De inhoud kan uiteraard nog aangepast worden. Ter afsluiting van uw buffet kunt u kiezen voor onze huisgemaakte ijstaart, of een dessertbuffet.
(Vanaf 12 personen te reserveren.)
Bekijk hier ons abdijbuffet 'Klassiek'
Bekijk hier ons abdijbuffet 'Luxe'

Bekijk hier onze lunch en koffietafel


Barbecue

Wat is er nu gezelliger dan met heerlijk weer genieten van een goed verzorgde barbecue?!
Bij ons is het mogelijk om op ons schitterende terras samen met uw familie of vrienden te genieten van een overheerlijke barbecue!
Uiteraard is in Nederland niets zo veranderlijk als het weer.... geen enkel probleem! Onze barbecue kan ook binnen in het restaurant verzorgd worden!
Natuurlijk is het mogelijk om zelf achter de barbecue plaats te nemen, maar in overleg kan ook één van onze koks bakken, terwijl u rustig met uw gezelschap kunt bijpraten! (Vanaf 12 personen te reserveren)

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw BBQ


Diner

Wanneer u kiest voor een diner, dan kunt u kiezen uit ons 3-gangen menu van € 25,00 of van € 32,50. U kiest per gang 2 gerechten, waar uw gasten uit kunnen kiezen.  

Bekijk hier het keuzemenu van € 25,00 
Bekijk hier het keuzemenu van € 32,50


Ook serveren we een 'walking dinner' ofwel een amusediner. Een keur aan kleine en fijne gerechtjes worden doorlopend tijdens uw feestelijke diner uitgeserveerd. En wat is er nu lekkerder om heerlijke wijnen en bieren te combineren tot een high beer en high wine!?

Bekijk hier ons amusediner
Bekijk hier onze high beer en high wine


High Tea

High Tea de Blauwe PauwIn de Blauwe Pauw bent u ook welkom voor een high tea. We serveren diverse sandwiches, hartigheden en zoete lekkernijen. High Tea kan al vanaf 2 personen. Onze high tea dient 2 dagen op voorhand gereserveerd te worden.
Bekijk hier meer informatie over onze high tea.


Feestavond

IMG_0078Een compleet verzorgd feest van ontvangst tot en met afsluiting. Wilt u er muziek bij, gezellig dansen of een buffet met allerlei hapjes, uw wensen worden mogelijk gemaakt bij Restaurant de Blauwe Pauw.
We hebben diverse compleet verzorgde feestarrangementen van 5- uurs tijdbestek. Deze arrangementen omvatten een 'binnenkomer', onbeperkt drank uit ons standaard drankenarrangement, hapjes en een afsluiter. 
Bekijk hier onze drankarrangementen
Bekijk hier onze feestarrangementen


Private dinner, BBQ of borrel op een unieke historische plaats!

Sinds juni 2016 hebben we buiten tussen de bomen en met uitzicht op de Volksabdij een houten prieel geplaatst. Op deze plek stond vroeger, ergens in de jaren '40, ook een buiten altaar. We hebben het gebied er omheen weer bloot gelegd en teruggebracht naar de oorspronkelijke staat! Nu is dit de romantische plek waar bruidsparen elkaar het ja-woord kunnen geven buiten. Maar ook een prachtige plek voor een private dinner, BBQ of borrel. Geniet er met uw geliefde of samen met vrienden en familie van een goed glas wijn, lekkere maaltijd en van de mooie omgeving! Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden! De extra kosten voor de huur van deze locatie is slechts € 75,00.

Prieel 1  Prieel 2


Allergenenwet

Vanaf 13 december is elk restaurant verplicht zich te houden aan de allergenwet. Wanneer u een allergie heeft moet het restaurant u precies kunnen vertellen welke allergie in een bepaald gerecht aanwezig zijn. Onze koks zijn voor deze nieuwe wet op cursus geweest en al het personeel is geinformeerd. Wij kunnen u vanaf heden precies vertellen welke allergenen er in een bepaald gerecht aanwezig zijn. Uiteraard voor onze reguliere menukaart, maar ook alles voor feesten en partijen! Om u nog beter te kunnen informeren vragen we u wel vriendelijk, indien mogelijk, aanwezige allergien van uw gasten voorafgaand kenbaar te maken.


De feestzalen van 'De Blauwe Pauw'

De Volksabdij/Restaurant de Blauwe Pauw beschikt over 4 verschillende feestzalen die geschikt zijn voor uw buffet, diner, feestavond of receptie. De serre, Zaal de Pauw, zaal de Kievit en onze authentieke kapel kunnen helemaal naar uw eigen wens worden ingericht! De meeste zalen beschikken over een eigen buitenterras.

Bekijk hier onze feestzalen


Vrijblijvend meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst, of de mogelijkheden wilt bespreken dan nodigen we u van harte uit. We maken graag voor u een passend voorstel.
U kunt ons bereiken op: +31(0)164-672546 of via mail.