Bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant

Welkom bij Conferentiecentrum Volksabdij. Het oude gebouw waarin De Volksabdij & Brasserie Abdijbos gevestigd is, zorgt voor een bijzondere locatie voor iedere vergadering, meeting, bijeenkomst of bedrijfstraining. Van kleinschalige meeting tot full-service congres, bij Volksabdij is er voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte te vinden. De bijzondere vergaderlocatie in Ossendrecht, in de prachtige omgeving van Noord-Brabant biedt bijzondere vergaderruimtes voor iedere bijeenkomst. 

 

EEN BIJZONDERE VERGADERLOCATIE WAAR U KUNT FOCUSSEN OP UW DOEL
Door de bijzondere ligging buiten de hectiek van alledag en de bijzondere ambiance van het oude kloosterpand is iedere meeting op Volksabdij effectief. Laat de alledaagse hecktiek en de drukke agenda achter bij de poort en focus op uw doel. Of het nu een strategiesessie betreft, een afdelingsoverleg of directiemeeting. Op Volksabdij staat uw doelstelling centraal.


3 UNIEKE VERGADERZALEN, ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN
Van kleine meeting tot meerdaagse training of congres. Bij Volksabdij zijn de mogelijkheden eindeloos. Strategiesessies, brainstorming, productpresentaties, bedrijfsfeesten en eindejaarspresentaties, de verschillende vergader- en conferentiezalen van Volksabdij bieden een geschikte ruimte voor ieder evenement in Noord-Brabant. Kies een voordelig vergaderarrangement of neem contact op voor een maatwerk oplossing.

 

DÉ LOCATIE VOOR VERGADERINGEN EN CONFERENTIES
Volksabdij is een ideale locatie voor kleine én grote gezelschappen. Met een breed aanbod van vergaderzalen van 2-150 personen is er voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte te vinden zonder consessies te doen aan sfeer, uitstraling en comfort.