CONGRESLOCATIE NOORD-BRABANT

Zoekt u een locatie voor uw congres in Noord-Brabant of Zuid-Nederland? Bij Conferentiecentrum De Volksabdij in Ossendrecht, tussen Bergen op Zoom en Antwerpen organiseert u uw volgende congres op een duurzame, centraal gelegen congreslocatie. Ook voor meerdaagse congressen bent u bij Volksabdij aan het juiste adres. Met één congreszaal tot 150 personen en verschillende zalen tot maximaal 100 personen is Volksabdij de perfecte locatie voor een congres in Noord-Brabant. 

 

HISTORISCHE CONGRESLOCATIE IN ZUID-NEDERLAND
Volksabdij geschikt voor een breed scala aan evenementen, beursvloeren en congressen in Noord-Brabant. Met een uitgebreide audiovisuele ondersteuning in dit unieke inspirerende congrescentrum in het zuiden van Nederland organiseert u bij Volksabdij het perfecte zakelijke event van 60-150 personen. Laat u zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Volksabdij beschikt over een congresruimte tot 150 personen plenair en een terras die als break-outruimte of centraal plein tijdens een congres kan dienen.

 

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN OP EEN UNIEKE CONGRESLOCATIE
Met jarenlange ervaring in het organiseren van grootschalige congressen en andere full-service evenementen biedt Volksandij u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. De plenaire zaal heeft een maximale zitcapaciteit van 150 personen met een ruim prieeltje voor sprekers en acts. Haarscherpe presentaties met een uitstekende geluidskwaliteit en een goede akoestiek zorgen voor een presentatie die het publiek nog lang bijblijft. Neem voor een vrijblijvende afspraak en rondleiding contact op met onze reserveringsafdeling

Aan Break-out mogelijkheden geen gebrek, de binnentuin is geschikt voor creatieve sessies, de zalen voor nevenpresentaties tot 100 personen en de zaal in het bijgebouw is geschikt voor kleinschalige brainstormsessies, tafelgesprekken en kringsessies. 

 

DUURZAME CONGRESLOCATIE
Organiseert u een congres bij Conferentiecentrum Volksabdij, dan doet u dat duurzaam. Volksabdij werkt waar mogelijk met lokale, duurzame leveranciers en biedt een werkplek aan mensen met een beperking.