DUURZAME VERGADERLOCATIE

Bent u op zoek naar een duurzame vergaderlocatie in Noord-Brabant voor uw volgende vergadering of evenement? Met Volksabdij kiest u voor een vergaderlocatie midden in de natuur en natuurlijk met oog voor duurzaamheid. Er wordt vandaag de dag zoveel mogelijk rekening gehouden met natuur, mens en milieu, zoals altijd vroeger bij Volksabdij. 

Tijdens uw vergadering of bijeenkomst op Volksabdij komt u steeds in aanraking met kleine aanpassingen die er voor zorgen dat uw bijeenkomst een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan elders. Gebotteld kraanwater in plaats van fleswater, gerecycled papier en pennen, waterbesparende maatregelen bij kranen en zoveel mogelijk duurzame inkoop voor ontbijt, lunch en diner. 

DUURZAAMHEID
Als evenemetenlocatie en vergaderlocatie hebben wij besparende maatregelen getroffen om ieder bijeenkomst op Volksabdij, kort of lang, op een duurzame manier plaats te laten vinden. Voorbeelden hiervan zijn: waterverspilling tegengaan, voedselverspilling tegengaan, duurzaam inkopen van kantoormateriaal en ingrediënten, energieverbruik beperken waar mogelijk. Dat alles zonder dat ú daar als gast hinder aan ondervindt. 

 

MVO
Als vergaderlocatie en hotel staan we midden in de samenleving en zijn we een inclusief bedrijf. We bieden organisaties en verenigingen een locatie voor activiteiten en bieden een werkplek voor mensen met een ontwikkelingsachterstand of beperking. Locaties met Meerwaarde waardeert Volksabdij als een locatie die zich inzet voor mens en cultuur.