Over De Volksabdij

 

Te midden van uitgestrekte natuur

Uitgerust de dag ingaan voor uw zakelijke ontmoeting of op doorreis naar uw eindbestemming, bijvoorbeeld Zeeland, Rotterdam of Antwerpen. Vanzelfsprekend leent de Volksabdij zich ook voor een vakantie of ontspannend verblijf. Een weekend, midweek of voor langere periode, de omgeving biedt voldoende afwisseling van natuur, actieve recreatie en stadsbezoek. De ligging midden in een uitgestrekt natuurgebied betekent dat u uw hotelkamer uit- en direct de natuur binnenloopt.

Kamers
Arrangementen

De Volksabdij beschikt over 35 abdijkamers. Van authentieke abdijkamers 'basic' met gedeelde badkamers, tot superior rooms voorzien van alle moderne faciliteiten. Een overzicht van alle kamertypes kunt u op hier vinden.

Inchecken is mogelijk van 15.00 uur - 22.00 uur. Indien u later dan 22.00 uur denkt te arriveren, zou u ons daar dan van op de hoogte willen stellen? U kunt uitchecken tussen 07.45 uur en 12.00 uur. 
U kunt inchecken bij de receptie van de Volksabdij. Deze is gevestigd in het restaurantgebouw van 'De Blauwe Pauw'. Een routebeschrijving naar de Volksabdij kunt u hier vinden. Het is aan te raden de geografische coordinaten in te voeren in uw GPS systeem. De invoer van ons adres brengt u niet altijd op de juiste plaats van bestemming.

Uw ontbijt wordt dagelijks geserveerd in restaurant 'De Blauwe Pauw'. Van maandag tot zondag van 08.30 uur tot 12.00 uur. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze ontbijt- en lunchpakketten wanneer deze tijden u niet schikken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Alle kamers op de Volksabdij zijn voorzien van gratis draadloos wifi. Het wachtwoord kunt u opvragen bij de receptie.

Lazy Stay / Late uitcheck
Wanneer u langer op de kamer wilt blijven voor een relaxte 'lazy stay', dan is dat uiteraard mogelijk!
Indien u hier gebruik van maakt is de kamer voor u beschikbaar tot 16.00 uur. Een 'lazy stay' kost € 15,00 per kamer.

 

Bekijk hier onze digitale folder