BBQ'EN EN BORRELEN

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke of particuliere borrel of BBQ? Bij De Volksabdij & Brasserie Abdijbos bent u aan het juiste adres voor uw volgende aangelegenheid. De historische locatie leent zich bij uitstek voor een borrel of BBQ binnen of buiten op een bijzondere locatie.

Of u nu in een select gezelschap met enkele vrienden wilt borrelen of een BBQ organiseert voor uw collega's, familie en vrienden er is een geschikte ruimte op Abdijbos voor uw aangelegenheid.

 

 BBQ'en  

 

Malse bavette, smaakvol rundvlees, gegrillde groenten en pittige kip. De keukenbrigade van Abdijbos tovert de lekkerste gerechten - vlees, vis én vega- van de BBQ. Organiseert u een BBQ voor vrienden, familie of collega's? Dan is De Volksabdij & Brasserie Abdijbos de perfecte locatie voor uw aangelegenheid in de regio Roosendaal - Antwerpen.

 

BINNEN ÓF BUITEN?


Bij Volksabdij is uw borrel of BBQ gegarandeerd een succes. Het buitenterras is het hart van Abdijbos met ontelbare mogelijkheden om een gezellige sfeer neer te zetten. Ook in de winter en bij slechtere weersomstandigheden zijn er mogelijkheden voor een borrel buiten. Toch liever binnen? Dat kan ook! 

In de sfeervolle serre, restaurantzaal of in onze refterzaal kunt u uitstekend feesten en vieren.