Pasen 2020
Hotel de Volksabdij

Pasen 2020

Komt u ook bij ons genieten van de Paasbrunch?

 

Bekijk hier onze Paasbrunch

 

 

De Volksabdij op de Brabantse Wal

Beste bezoeker  van onze website. 

De Volksabdij is  t/m 5 april gesloten. Wanneer uw vragen heeft over reserveringen of overige vragen is het mogelijk om contact met ons op te nemen via de mail. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden maar gezien de aangepaste personele bezetting kan dit wat langer op zich laten wachten.

Namens het gehele team van de Volksabdij wensen we een ieder veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Jan van Til en alle medewerkers

 

Zorg voor mens en natuur

De Volksabdij is meer dan een hotel, meer dan een restaurant, en meer dan een congreslocatie.

Al 85 jaar staat de Volksabdij in het hart van de Ossendrechtse gemeensachap en omgeving. Iedereen kan er genieten, en zijn zorgen even vergeten. Midden in de prachtige Abdijbossen is de Volksabdij niet voor niets Natuurpoort voor het Grenspark Kalmhoutse Heide.
Overal rond de Volksabdij is natuur en de wandelaars en fietsers weten dat. 
Hier kan je in het restaurant of terras genieten van een mooi gerecht, eigen samengestelde koffie of eigen gebrouwen bier.

In de Volksabdij kunt u voor een vriendelijke prijs overnachten in een prima kamer met gedeeld sanitair, maar er zijn ook suites beschikbaar voor meer luxe.
Bij de Volksabdij kunt u ontspannen, en heeft u alle kansen om de realiteit van stress en drukke werkzaamheden even te ontvluchten  Bekijk rustig alle informatie en mogelijkheden die we aanbieden.

Indien we u verder kunnen helpen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Graag tot snel bij de Volksabdij & restaurant De Blauwe Pauw!