De Volksabdij op de Brabantse Wal


Beste bezoeker van onze website. 

Wij mogen weer open! 

Per 1 juni opent de Volksabdij weer haar deuren voor onze gasten. 
Wenst u alvast een reservering te maken voor ons hotel of restaurant? Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Per 1 juni hanteren wij weer onze normale openingstijden.

Wij ontvangen u vanaf 1 juni weer met open armen en hopen u snel weer te mogen voorzien van een heerlijk verkoelend drankje op het terras of een heerlijk diner in ons restaurant.

 
Wenst u een reservering te maken dan willen wij u vragen dit uitsluitend telefonisch te doen. Wij houden ons aan de veiligheidsregels die door de overheid zijn opgelegd;

- Wij ontvangen binnen tot maximaal 30 gasten
- Op ons terras is geen limiet aan het aantal gasten
- Er mogen maximaal 2 personen naast elkaar aan 1 tafel zitten.
- Bent u met meer dan 2 personen van hetzelfde huishouden dan mag u aan 1 tafel plaatsnemen zonder 1,5 meter in acht te hoeven nemen.
- Wij vragen u bij aankomst de gezondheidscheck te doen.


Jan van Til en alle medewerkers

 

Zorg voor mens en natuur


De Volksabdij is meer dan een hotel, meer dan een restaurant, en meer dan een congreslocatie.

Al 85 jaar staat de Volksabdij in het hart van de Ossendrechtse gemeensachap en omgeving. Iedereen kan er genieten, en zijn zorgen even vergeten. Midden in de prachtige Abdijbossen is de Volksabdij niet voor niets Natuurpoort voor het Grenspark Kalmhoutse Heide.
Overal rond de Volksabdij is natuur en de wandelaars en fietsers weten dat. 
Hier kan je in het restaurant of terras genieten van een mooi gerecht, eigen samengestelde koffie of eigen gebrouwen bier.

In de Volksabdij kunt u voor een vriendelijke prijs overnachten in een prima kamer met gedeeld sanitair, maar er zijn ook suites beschikbaar voor meer luxe.
Bij de Volksabdij kunt u ontspannen, en heeft u alle kansen om de realiteit van stress en drukke werkzaamheden even te ontvluchten  Bekijk rustig alle informatie en mogelijkheden die we aanbieden.

Indien we u verder kunnen helpen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Graag tot snel bij de Volksabdij & restaurant De Blauwe Pauw!