Groepsarrangementen

Verblijf met uw groep in een fantastische omgeving!
Sinds de jaren '80 is de Volksabdij bekend als groepsaccomodatie. Van bezinning en yoga tot (muziek) verenigingen, van familieweekenden en meditatie tot vriendengroepen op fietsvakantie. Dankzij onze ruime mogelijkheden voor een passende groepsruimte (vaak in combinatie met een aangrenzende huiskamer), mogelijkheid tot overnachten in het abdijgebouw, en de combinatie rust/activiteit in de natuur maken elke groepsbijeenkomst tot een succes! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we met u meedenken over de mogelijkheden voor uw dagplanning, activiteiten en maaltijden.

Overnachten met een groep
In het abdijgebouw beschikken we over 35 kamers met in totaal 52 bedden. Zodoende hoeft uw groepsarrangement niet beperkt te blijven tot 1 dag. We beschikken over basic kamers (gedeelde sanitaire voorzieningen) en comfort kamers (abdijkamers met eigen badkamer) of onze luxe en superior rooms. We kijken graag samen met u naar passende kamertypes en indeling van uw groep. De Volksabdij is het perfecte startpunt om met uw groep te gaan wandelen, fietsen of steden te bezoeken. Bekijk hier meer info over de mogelijkheden om er op uit te trekken.

Groepsarrangement
Om met uw groep te verblijven op de Volkabdij, bieden we geheel verzorgde arrangementen aan. Zo zit o.a. zaalhuur, voorzieningen om koffie/thee te zetten, maaltijden en eventueel overnachting allemaal inbegrepen. De tarieven, die zijn buitengewoon aantrekkelijk. Uiteraard hoeft u zich niet te beperken tot de hier vermelde groepsarrangementen. Combinaties en uitbreidingen zijn mogelijk. Informeer voor een langer verblijf naar de mogelijkheden en prijzen.

Informeer naar de mogelijkheden

  1. We sturen een antwoord op dit e-mailadres.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer als we contact met u moeten opnemen over uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze informatie voor niets anders gebruiken.