Pasen 2020
Hotel de Volksabdij

Pasen 2020

Komt u ook bij ons genieten van de Paasbrunch?

 

Bekijk hier onze Paasbrunch

 

 

Ja woord

De kapel
In de authentieke kapel van de abdij, ontstaan in de jaren 30 , is het mogelijk om zowel uw burgerlijke als kerkelijke huwelijk te laten voltrekken.
De kapel is door zijn intieme authentieke sfeer een ideale locatie om elkaar het ja woord te geven! De Gemeente Woensdrecht heeft de Volksabdij aangegewezen als buiten trouwlocatie.
Natuulijk kan de kapel ingedeeld en aangekleed worden naar uw eigen wensen. Wij denken graag  met u mee over een passende opstelling zodat er een sfeer wordt gecreëerd zoals u beiden als echtpaar dat wilt beleven op deze bijzondere dag.

Bosrijk trouwprieel
Sinds juni 2016 is tevens mogelijk om bij ons in een bosrijk trouwprieel het ja woord aan elkaar te geven! Deze buiten trouw-locatie is geplaatst op een voor de Volksabdij unieke en historische plek.
Hier ongeveer 80 jaar geleden was er al een altaar voor ceremonies aanwezig. We hebben de locatie weer teruggebracht naar de oorspronkelijke staat, waardoor het nu ook  mogelijk is,  om op deze romantische plek elkaar hetja woord te geven  Tussen het wuiven van de bomen met de zon strak aan de hemel is dit de plek om in het 'echt' te worden verbonden! Trouwen midden in de natuur wie droomt er niet van? 

Huis BABS

Jullie eigen BABS in de Volksabdij
Trouwen met elkaar is één van de meest bijzondere en persoonlijke momenten in uw leven.
Daar hoort ook een onderscheidende ceremonie bij waarover iedereen nog lang na zal praten!

Unieke ceremonie
Onze BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) bezorgt u precies de ceremonie die bij u past. Op een persoonlijke en sfeervolle wijze bieden wij u datgene waardoor uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Verder kennismaken
Wenst u meer over ons en onze werkwijze te weten komen? Op www.trouwikjullie.nl en deze kunt u hierover alle informatie vinden, ervaringen van andere bruidsparen lezen en veel foto’s bekijken.
Ons doel is een bijdrage te leveren aan een voor u onvergetelijke trouwdag!
En wat is daarop uw antwoord?

Toasten en de bruidstaart

Na het ja woord  kunnen we u ontvangen in onze prachtige serre van het restaurant of bij mooi weer in de binnentuin of op het terras.
Daar kan getoast worden op uw vers beklonken huwelijk met een glas bubbels. 

Dan komt het moment om de bruidstaart aan te snijden. De bruidstaart kan door u zelf verzorgd worden of uitgekozen worden bij hight tea & pie in Hoogerheide. Natuurlijk is het ook mogelijk als u eerst foto's wilt maken en dat wij u daggasten verwennnen met een mooi aperitief. Onze weddingsplanner vertelt u alle mogelijkheden.

 

Trouwen
Contact