Kerst 2019
Hotel de Volksabdij
image

Kerst 2019

Komt u bij ons lunchen, dineren of op de koffie deze Kerst?

 

Bekijk ons Kerstmenu en meer... 

 

 

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Gratis parkeren
Gratis welkomstdrankje

Kerst bij Restaurant de Blauwe Pauw

Mogen wij u deze Kerst bij Restaurant de Blauwe Pauw verwelkomen? Op 1e en 2e Kerstdag zijn wij open vanaf 10 uur in de ochtend en onze keuken opent om 12 uur. 

Kerstmenu of à la carte

Wij hebben deze Kerst een heerlijk menu voor u samengesteld. U kunt zelf kiezen of u het volledige Kerstmenu wilt reserveren of dat u ter plaatse a la carte besteld.

Wilt u zeker zijn van een tafel?

U kunt vooraf aan ons doorgeven voor hoeveel personen en op welk tijdstip u bij ons wilt lunchen of dineren. Dan reserveren wij een tafel voor u en uw gezelschap. U kunt natuurlijk ook lekker komen aanwaaien zonder reservering en ter plaatse kijken of wij nog vrije tafels hebben.

Kerstmenu 2019
Tafel reserveren

Te doen in de omgeving

Hotel de Volksabdij en Restaurant de Blauwe Pauw hebben een bijzonder unieke ligging. Ontdek de schitterende natuurgebieden rondom de abdij en maak een verfrissende kerstwandeling of -fietstocht. Bij de receptie hebben wij meerdere routes voor u liggen!

Abdijbossen
Brabantse natuurpoort

Openingstijden kerstvakantie

Hotel de Volksabij is van 24 december 2019 tot 1 januari 2020 gesloten. Het restaurant sluit na de Kerstdagen (vanaf 27 december 2019) en is ook op 1 januari 2020 weer geopend.