Genieten
Hotel de Volksabdij

Genieten

De herfst is nu echt begonnen. Dat betekend dat de herfstvakantie ook al bijna begint.
Kom en geniet in eigen land. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust in authentieke abdijkamers of luxe suites.

Boek nu ons vakantie arrangement en geniet van de prachige omgeving met alle kleuren van de herfst.

Hier heb ik wel interesse in! 

Restaurant 'De Blauwe Pauw'

 

Van kleine gerechtjes tot een uitgebreid diner, borrelplanken, tapas of speciale kindergerechtjes: restaurant De Blauw Pauw van De Volksabdij is er voor iedereen!

Bij ons staat lekker eten op een prachtige locatie in combinatie met een laagdrempelige sfeer centraal. De serre in een van onze historische panden leent zich hier perfect voor. Te lekker weer om binnen te zitten? Dan nodigen we je graag uit plaats te nemen op ons terras te midden van de natuur.

We heten je vanaf 10.00 uur. Klik voor onze openingstijden onderaan deze pagina. 
Onze koks starten hun dag om 11.00 uur en bij goed weer blijft onze keuken zelfs open tot 24.00 uur! Combineer je bezoek aan De Blauwe Pauw gerust met een fietstocht of wandeling in de natuur van Grenspark de Kalmthoutse Heide of de Brabantse Wal.

Special: abdijbier van eigen bodem

Ben jij bierliefhebber? Dan kom je zeker aan je trekken bij De Volksabdij. We hebben een uitgebreide bierkaart voor je, met als special ons eigen gebrouwen abdijbier!

 


TMC heeft een hele leuke actie! U kunt uw TMC Horeca Bon bij ons inleveren!

TMC Wonen bestaat 45 jaar en dat willen ze graag vieren. TMC is blij en dankbaar dat we dit jubileumjaar mogen vieren en gunnen dat onze mede-ondernemers ook.

Lokale horeca
Daarom hebben ze het volgende bedacht: iedere klant die in 2020 (ingangsdatum 26-05-2020) meer dan €1.000 besteedt in één van de TMC winkels, krijgt een TMC Horeca Waardebon t.w.v. €75 die ingeleverd kan worden bij de lokale horeca.

Menu- en drankenkaart
Volksabdij Bier
Openingstijden Restaurant