Restaurant 'De Blauwe Pauw'

Welkom bij De Blauwe Pauw.

Restaurant De Blauwe Pauw is het restaurant van de Volksabdij.

Ons team staat klaar om u te verwelkomen in de Serre gelegen midden in de natuur in een van de historische panden.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en de koks starten om 11.00 uur op.
Bij goed weer is onze keuken op vrijdag en zaterdag zelfs tot 24.00 uur geopend!

Het restaurant gelegen in de Abdijbossen een prima vertrekpunt of tussenstop voor eem mooie wandeling of fietstocht door het Grenspark Kalmhoutse Heide of Brabantse Wal.  

Onze menukaart is samengesteld uit verschillende gerechten. Aan u is de keuze om te genieten van kleine gerechten, uitgebreid te dineren, diverse borrelplanken , tapa's en voor de kinderen is er natuurlijk de speciale kinderkaart.Vergeet niet om een keuze te maken van onze bierkaart waar natuurlijk onze eigen gebrouwen Volksabdij bier niet op ontbreekt.

Als het zonnetje schijnt is het heerlijk vertoeven op ons terras midden in de natuur. Uw kinderen kunnen zich vermaken in onze speeltuin naast het terras.
Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden om met uw gasten te genieten van onze gastvrijheid.

TMC heeft een hele leuke actie! U kunt uw TMC Horeca Bon bij ons inleveren!

TMC Wonen bestaat 45 jaar en dat willen ze graag vieren. TMC is blij en dankbaar dat we dit jubileumjaar mogen vieren en gunnen dat onze mede-ondernemers ook.

Lokale horeca
Daarom hebben ze het volgende bedacht: iedere klant die in 2020 (ingangsdatum 26-05-2020) meer dan €1.000 besteedt in één van de TMC winkels, krijgt een TMC Horeca Waardebon t.w.v. €75 die ingeleverd kan worden bij de lokale horeca.

Menu- en drankenkaart
Tafel Reserveren
Volksabdij Bier
Tapas en cocktails