U wilt niet teveel betalen, toch?
image

 

Is het hier dan goedkoper dan elders?..  Dat klopt! Boek nu via de officiële website van De Volksabdij en wees gegarandeerd van de beste prijs!

 

Bekijk onze kamers hier

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi

Teambuilding

Trotseer met uw collega's de elementen...!
Het bosgebied rond de Volksabdij leent zich perfect voor uw actieve teambuilding van uw bedrijf of afdeling! In samenwerking met Venturix / ViXXbiZZ trainingen  kunt u de gehele dag uw teambuilding bij ons laten plaatsvinden. Ook kan een teambuilding of activiteit gekoppeld worden aan een zakelijke bijeenkomst in één van de vergaderzalen van de Volksabdij. Ook kunnen de activiteiten gecombineerd worden met overnachting, een diner of lunch of een BBQ in ons restaurant De Blauwe Pauw.
In de bijlage treft u wat voorbeelden aan van de mogelijkheden. Dit zijn prijzen exclusief BTW en gelden alleen voor de activiteit met een minimum van 15 personen. Uiteraard kunnen we in samenwerking met Venturix ook een dag of teambuilding op maat verzorgen. Neem daar gerust even contact over op met ons!

Bekijk de mogelijkheden

Onder begeleiding actief of ontspannen de Brabantse Wal ontdekken!
Maak van uw teambuilding dag een onvergetelijke dag, ontspanning door inspanning!

Vanaf nu is het mogelijk om met uw team de vergaderdag af te sluiten met een schitterende mountainbike tocht over de Brabantse Wal. Zie de band van je team groeien door de “samen uit samen thuis formule”Nog nooit een mountainbike tocht gedaan? Juist dan is het een unieke ervaring!

De tocht wordt begeleid door gidsen van mtb-gids-brabant.nl en voert u over de mooiste tracks van de Brabantse Wal. Een geheel verzorgde tocht (mountainbike, begeleiding en route) is er al vanaf € 24,00 per persoon!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Neem dan contact op met de receptie van de Volksabdij of direct met Biedon MTB tochten via mtbgids@noordenne.net