Genieten
Hotel de Volksabdij

Genieten

De herfst is nu echt begonnen. Dat betekend dat de herfstvakantie ook al bijna begint.
Kom en geniet in eigen land. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust in authentieke abdijkamers of luxe suites.

Boek nu ons vakantie arrangement en geniet van de prachige omgeving met alle kleuren van de herfst.

Hier heb ik wel interesse in! 

Teambuilding

Trotseer met uw collega's de elementen...!
Het bosgebied rond de Volksabdij leent zich perfect voor uw actieve teambuilding van uw bedrijf of afdeling! In samenwerking met Venturix / ViXXbiZZ trainingen  kunt u de gehele dag uw teambuilding bij ons laten plaatsvinden. Ook kan een teambuilding of activiteit gekoppeld worden aan een zakelijke bijeenkomst in één van de vergaderzalen van de Volksabdij. Ook kunnen de activiteiten gecombineerd worden met overnachting, een diner of lunch of een BBQ in ons restaurant De Blauwe Pauw.
In de bijlage treft u wat voorbeelden aan van de mogelijkheden. Dit zijn prijzen exclusief BTW en gelden alleen voor de activiteit met een minimum van 15 personen. Uiteraard kunnen we in samenwerking met Venturix ook een dag of teambuilding op maat verzorgen. Neem daar gerust even contact over op met ons!

Bekijk de mogelijkheden

Onder begeleiding actief of ontspannen de Brabantse Wal ontdekken!
Maak van uw teambuilding dag een onvergetelijke dag, ontspanning door inspanning!

Vanaf nu is het mogelijk om met uw team de vergaderdag af te sluiten met een schitterende mountainbike tocht over de Brabantse Wal. Zie de band van je team groeien door de “samen uit samen thuis formule”Nog nooit een mountainbike tocht gedaan? Juist dan is het een unieke ervaring!

De tocht wordt begeleid door gidsen van mtb-gids-brabant.nl en voert u over de mooiste tracks van de Brabantse Wal. Een geheel verzorgde tocht (mountainbike, begeleiding en route) is er al vanaf € 24,00 per persoon!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Neem dan contact op met de receptie van de Volksabdij of direct met Biedon MTB tochten via mtbgids@noordenne.net