Genieten
Hotel de Volksabdij

Genieten

De herfst is nu echt begonnen. Dat betekend dat de herfstvakantie ook al bijna begint.
Kom en geniet in eigen land. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust in authentieke abdijkamers of luxe suites.

Boek nu ons vakantie arrangement en geniet van de prachige omgeving met alle kleuren van de herfst.

Hier heb ik wel interesse in! 

Vergaderarrangementen

Wij verzorgen uw 8 uurs vergadering inclusief zaal, koffie, frisdrank, heerlijke lunch en apparatuur in de zaal voor € 32,50 per persoon. Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest!

Voor zakelijke vraagstukken, bijeenkomsten, vergaderingen of teambuilding, is de omgeving waar dat gebeurt van groot belang. De Volksabdij, centraal gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen en Zeeland, biedt u die omgeving. Omgeven door het bosrijke gebied van Ossendrecht en onderdeel van het Grenspark en de Brabantse Wal.

Onze gastvrije en flexibele medewerkers denken graag mee om uwbijeenkomst tot een succes te maken. Uiteraard kan uw zakelijke bijeenkomst ook gekoppeld worden aan een verblijf met overnachting op een abdijkamer.

Al onze vergaderzalen kunnen voorzien worden van een opstelling en faciliteiten naar wens. In alle zalen is gratis draadloos wifi aanwezig. Onze zalen zijn ingericht voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen.

Onze vergaderarrangementen
Voor uw zakelijke bijeenkomst kunt u gebruik maken van onze geheel verzorgde arrangementen. De vergaderarrangementen bevatten de zaalhuur, koffie en thee, tafelwater en afhankelijk van welk arrangement een lunch diner en overnachting. Uw arrangement kan uitgebreid worden met een 'break' of een actieve of ontspannende onderbreking.

Ook voor grotere evenementen, congressen of bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Dankzij onze vele vergaderzalen, ruimte en natuur en 200 gratis parkeerplaatsen zijn alle ingredienten aanwezig voor een geslaagd evenement.
Het is ook mogelijke los een zaal te huren voor een dagdeel. Neem gerust even contact op voor de tarieven.