CURSUS- EN TRAININGSLOCATIE VOLKSABDIJ REGIO BREDA

De bijzondere trainingslocatie Volksabdij ligt in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal,  in een rustige en inspirerende omgeving. Een succesvolle bedrijfstraining is van vele factoren afhankelijk: Trainingsbureau, motivatie, groepsgrootte, maar bovenal, de trainingslocatie. Deze locatie vindt u bij Volksabdij. Het bijzondere pand zorgt dat het doel van de training of cursus altijd duidelijk voor ogen blijft. Er is geen afleiding van buitenaf. Voor ieder budget, voor iedere doelstelling is de juiste trainingsruimte en passende verzorging te realiseren bij Volksabdij in Noord-Brabant.

 

RUIMTE VOOR TRAINING IN NOORD-BRABANT
Voor een dagtraining of cursusdag heeft Volksabdij verschillende zalen tot maximaal 80 personen beschikbaar. Voor break-out sessies, brainstorms of coachgesprekken is op de trainingslocatie een subzaal beschikbaar tot 30 personen. Met een binnentuin en het omliggend bos, zijn er voldoende mogelijkheden om stoom af te blazen. De culinaire mogelijkheden die Volksabdij biedt sluiten aan bij uw training of cursus, een snelle broodjeslunch of juist een uitgebreid buffet. We denken graag met u mee.

 

BIJZONDERE TRAININGSRUIMTES
De trainingsruimtes en trainingszalen op Volksabdij zijn van alle gemakken voorzien van klein en knus tot groots en ruimtelijk. Sparren met een kop koffie op het terras en genieten van een lunch in he prachtige restaurant. Een verblijf op Volksabdij is een ervaring op zich en helpt u uw doelen bereiken.