Trouwen

Maak van uw trouwdag een onvergetelijke dag en vraag gerust naar Pauline onze gediplomeerde weddingplanner van de Volksabdij.

Restaurant de Blauwe Pauw is sfeervol en gezellig. Wat u ook wilt vieren, een 25-jarig huwelijksfeest, een verjaardag of een jubileum – u kunt er heerlijk eten en een intiem of juist heel uitbundig feest geven in één van onze vier feestzalen. Samen met u maken we uw feest onvergetelijk. Bekijk hieronder afzonderlijk alle buffetten, diners en arrangementen die mogelijk zijn in ons restaurant! Uiteraard kan alles aangepast worden naar eigen wens.. het is tenslotte úw feest!

Koude & warme buffetten en lunchbuffet

Een buffet geeft altijd een ongedwongen en vrij gevoel tijdens de maaltijd. Ideaal als u uw familie, vrienden of collega’s een uitgebreide keuze wilt bieden. Onze koude en warme buffetten kunnen los, maar ook tesamen worden gekozen. De inhoud kan uiteraard nog aangepast worden. Ter afsluiting van uw buffet kunt u kiezen voor onze huisgemaakte ijstaart, of een dessertbuffet.
(Vanaf 12 volwassenen te reserveren.)

Barbecue

Wat is er nu gezelliger dan met heerlijk weer genieten van een goed verzorgde barbecue?!
Bij ons is het mogelijk om op ons schitterende terras samen met uw familie of vrienden te genieten van een overheerlijke barbecue!
Uiteraard is in Nederland niets zo veranderlijk als het weer.... geen enkel probleem! Onze barbecue kan ook binnen in het restaurant verzorgd worden!
(Vanaf 12 volwassenen te reserveren)

Diner

Wanneer u kiest voor een diner, dan kunt u kiezen uit ons 3-gangen menu van € 27,50. U kiest per gang 3 gerechten, waar uw gasten uit kunnen kiezen.

We stellen graag tijdig een passend menu samen met de meest recente keuzes met producten van het seizoen.

Ook serveren we een 'walking dinner' ofwel een amusediner. Een keur aan kleine en fijne gerechtjes worden doorlopend tijdens uw feestelijke diner uitgeserveerd. En wat is er nu lekkerder om heerlijke wijnen en bieren te combineren tot een high beer en high wine!?

Feestavond

Een compleet verzorgd feest van ontvangst tot en met afsluiting. Wilt u er muziek bij, gezellig dansen of een buffet met allerlei hapjes, uw wensen worden mogelijk gemaakt bij Restaurant de Blauwe Pauw.
We hebben diverse compleet verzorgde feestarrangementen van 5- uurs tijdbestek. Deze arrangementen omvatten een 'binnenkomer', onbeperkt drank uit ons standaard drankenarrangement, hapjes en een afsluiter.

De feestzalen van 'De Blauwe Pauw'
De Volksabdij/Restaurant de Blauwe Pauw beschikt over 4 verschillende feestzalen die geschikt zijn voor uw buffet, diner, feestavond of receptie. De serre, Zaal de Pauw, zaal de Kievit en onze authentieke kapel kunnen helemaal naar uw eigen wens worden ingericht! De meeste zalen beschikken over een eigen buitenterras.

Ja woord
Feestzalen