DÉ BIJZONDERE TROUWLOCATIE IN DE REGIO BERGEN OP ZOOM

Gaat u trouwen in de regio Bergen op Zoom? Dan is trouwlocatie Volksabdij in Ossendrecht wellicht iets voor u. Als u gaat trouwen, is een van de belangrijkste onderdelen van uw bruiloft de trouwlocatie. Woont u in Bergen op Zoom dan is De Volksabdij & Brasserie Abdijbos wellicht een mooie locatie voor uw bruiloft. Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven en daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij. Abdijbos is een trouwlocatie waar u uw gehele bruiloft kunt plannen van ontvangst, ceremonie en diner, tot knalfeest en overnachting op onze tweede locatie - Bovendonk in Hoeven. Trouwlocatie Volksabdij ligt in Ossendrecht, op ca. 15 minuten rijden van Bergen op Zoom en is dé locatie om uw bruiloft van begin tot eind te laten plaatsvinden. 

 

ÉÉN TROUWLOCATIE VAN CEREMONIE TOT TROUWFEEST MÉT OVERNACHTING
Uw trouwdag kan een hele organisatie zijn. Het is daarom extra fijn om alle onderdelen van het programma op één locatie te hebben. Dat kan bij Trouwlocatie Volksabdij.

Alles op een locatie, dat zorgt voor een ontspannen bruiloft zonder verplaatsingen en een fijne sfeer. 's Zomers is het sfeervol terras dé plaats voor uw trouwceremonie. 's Winters en bij mindere weersomstandigheden zijn de Refterzaal of Serre sfeervolle ruimtes om uw geloftes aan elkaar af te leggen.

Vieren en dineren doet u bij Abdijbos geheel in stijl aan lange tafels, of juist knus met een klein gezelschap. Van buffet tot meer-gangen diner uitgeserveerd aan tafel in een van de sfeervolle horecaruimtes van Volksabdij.

In de historische feestzaal van Volksabdij, waar tot 150 personen van een fantastisch feest kunnen genieten kunt u uw bruiloft feestelijk afsluiten. Wij zorgen voor een prachtige zaal, u voor de aankleding en muzikale invulling. TROUWEN ZOALS U DAT WILT, NABIJ BERGEN OP ZOOM
Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van bruidsparen naar hun mooiste dag, weten we waar u als bruidspaar rekening mee moet houden. Met een groot aantal partners en leveranciers die de locatie kennen, helpen we u graag uw bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Denk hierbij aan een DJ of band, ballonversiering, bloemist of trouwfotograaf. U leert onze partners en de locatie kennen op één van onze Open Dagen.

 

FEEST- EN DINERZAAL
De Refter- en Serrezaal zijn de ruimtes voor uw huwelijksfeest, diner en binnenreceptie. De sfeervolle historische ruimte biedt ruimte aan 75 gasten tijdens het diner en maximaal 150 personen tijdens een receptie of feestavond. 

 

BUITEN TROUWEN
Bij goed weer kunt u buiten voor de wet trouwen in de natuuromgeving van trouwlocatie Volksabdij. Bij mindere weersomstandigheden kan bijvoorbeeld getrouwd worden in de Serre of Refterzaal. Zo trouwt u altijd in historische sferen bij Volksabdij.

 

TROUWLOCATIE BIJ BERGEN OP ZOOM MET OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN
Na een knalfeest tijdens uw bruiloft hoeven uw gasten niet meer ver weg. In samenwerking met Bovendonk beschikt trouwlocatie Volksabdij over mogelijkheden tot overnachting op ca. 30 miuten gelegen hotel Bovendonk met 48 standaard hotelkamers voor 1- of 2 personen en heeft daarnaast 40 budgetkamers tegen een speciaal tarief en enkele familiekamers. Ideaal voor gasten die niet in de regio Bergen op Zoom wonen. Het is mogelijk de volgende ochtend gezamenlijk met uw gasten te genieten van een speciaal bruidsontbijt. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor roomservice in de speciale bruidskamer.