Trouwen bij Brasserie Abdijbos

 

De perfecte trouwlocatie voor uw droombruiloft

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie om uw droombruiloft werkelijkheid te laten worden? Bij Abdijbos heten we u van harte welkom in onze betoverende trouwlocatie. Gelegen in een natuurrijke omgeving en met een scala aan voorzieningen, creëren we de ideale setting voor een onvergetelijke en romantische bruiloft.

Abdijbos trouwlocatie

Bij Abdijbos begrijpen we dat uw trouwdag de belangrijkste dag van uw leven is. Daarom bieden we een sfeervolle en veelzijdige trouwlocatie die volledig kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Of u nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een grandioos feest in een historische zaal, wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt. Onze trouwlocatie beschikt over adembenemende binnen- en buitenruimtes die zijn ontworpen met oog voor detail en schoonheid. Van weelderige tuinen en een historische abdij tot stijlvolle en smaakvol ingerichte zalen, elk hoekje straalt een sfeer van elegantie en verfijning uit. We bieden de perfecte achtergrond voor uw ceremonie, receptie en fotoshoots, zodat u magische herinneringen kunt creëren die een leven lang meegaan.

De aanpak voor uw bruiloft

Naast onze betoverende trouwlocatie bieden we ook uitgebreide diensten en mogelijkheden om uw bruiloft perfect te maken. Ons ervaren team van weddingplanners staat voor u klaar om u te begeleiden bij het plannen en organiseren van elk detail. Van het regelen van de catering en decoratie tot het selecteren van de beste leveranciers, wij zorgen ervoor dat alles naadloos verloopt. U kunt ontspannen en genieten van uw speciale dag, terwijl wij ervoor zorgen dat elk aspect tot in de puntjes verzorgd is.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bruiloft

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een bruiloft bij brasserie Abdijbos? Neem dan gerust contact op met ons via trouwen@abdijbos.nl.

Liever bellen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact op tijdens de kantoortijden met Linsey Verbraak via 0031(0)650214511.