VERGADERLOCATIE BERGEN OP ZOOM

Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering of symposium in de regio Bergen op Zoom? Conferentiecentrum Volksabdij in Ossendrecht, op 10 minuten van Bergen op Zoom is dé vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten, zowel groot als klein.


VERGADERLOCATIE BERGEN OP ZOOM
Een snelle meeting of meerdaagse meeting? Volksabdij is de ideale vergaderlocatie met kleinschalige vergaderruimtes van alle gemakken voorzien tot grote zaal tot 100 personen voor een presentatie voor grote organisaties en bedrijven. De 3 vergaderzalen hebben direct daglicht en uitzicht op het prachtige terras van Volksabdij. De ligging op 10 minuten van Bergen op Zoom maakt Volksabdij de ideale vergaderlocatie in de regio Bergen op Zoom.

 

CONGRESLOCATIE BERGEN OP ZOOM
Organiseert u een congres of symposium in de regio Bergen op Zoom? Dan is Volksabdij de congreslocatie voor uw evenement. De grote serre biedt plaats aan 100 gasten. De Refterzaal kan tot 80 personen verwelkomen. Het boslokaal en terras zijn daarnaast inzetbaar voor side-events en break-outsessies. Met een restaurant tot 75 personen zal ook de culinaire invulling in house georganiseerd worden. Mede door deze brede inzetbaarheid is Volksandij "Beste vergaderlocatie van Noord-Brabant". Ontdek zelf de mogelijkheden van deze breed inzetbare vergaderlocatie.


EVENEMENTENLOCATIE BERGEN OP ZOOM
Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding activiteit, productpresentatie of bedrijfsfeest? Ook dan is Volksabdij de ideale locatie voor u. Het restaurant en de feestzaal biedt ruimte tot 100 personen. Het terras is flexibel in te richten met podia, catering, stands en tenten. Combineer een vergadering of personeelsbijeenkomst met een diner, feest of teambuildingactiviteit op deze multifunctionele vergaderlocatie.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Volksabdij als evenementenlocatie in de regio Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact op.